FOLLOWERS SAYANG :DDD

03 December 2013

Hai.

Waaaaaaaa.

Long time no see haaaa.

Ehem. Assalamualaikum!
Ya Allah lamanya aku tak buka blog sendiri. Berabad rasanya hmmm last published bulan 8 kot? Im totally missed you so much, my dear blog. Bukan aku tak buka langsung, ada jugak sesekali aku login, stalk-stalk blogger famous ehehe lepastu logout. Tak sempat nak menaip apa pun wuwuwuw T.T

Dan skrg kita dah pun menapak dalam bulan terakhir tahun 2013. Pejam-celik-pejam-celik je and my life pun was totally changed. Aku tak menulis diblog-- byk faktornya.
Nak kena list ke?

1) Aku lebih byk meluangkan masa dgn twitter hmm.
2) Uninstall app blogger dari phone sbb memory full hahahaha.
3) Tak ada cerita yg menarik kot.
4) I was so busy with my pre-university life.
5) Malas.

Dan iyep alasan nombor 5 tu yg paling common sekali.

Kenapa aku menulis ini hari?

Sebab aku bosan. Sebab dah penat gelak sakan marathon Running Man yg aku rasa dah byk aku tengok tapi kok tak habis-habis hahaha. Dan sebab aku rindu nak meluah kat blog wuwuwuw T.T

Oh ya maaf, motif entri ni aku belum fikir lagi. Baik korang blah cecepat sbb aku rasa hmm its wasting your time bcs Ill write nonsense hahaha.

Ok. Sambung cerita balik. Macam takpercaya umur gwa bakal jejak angka 19 pada tahun hadapan. Huwaaaaa is it true? Semakin dewasa.

*tengok cermin*

Hurm... Ada rupa budak umur 18 ke aku ni? Perangai mengada mcm bebudak tak matang je. Haih.

Fizikal-- tak payah cakap aaa. Dekat sekolah tu kalau disuruh baris dalam barisan pelajar tingkatan 1 pun rasanya hmm aku tetap yg depan sekali hm hmmm.

Mental-- aku... Rasanya masih dalam keadaan emosi dan pemikiran yg terumbang-ambing mencari kestabilan graviti.

Further my studies in SMK Dato' Seth's pre-university. Iyep, tingkatan 6 je. So far Alhamdulillah everything went smoothly. Dah habis satu sem dah. Tinggal kejar semester kedua dan ketiga insyaAllah. Lima tahun di SMK Seri Gading-- buat aku rasa awkward yg teramat bila masuk sekolah lain. Tapi syukur, tiga geng bas sekolah aku pun berada di tingkatan 6 sekolah yg sama.

*yawning*

Halahhhhh. Dah time untuk tidur. Aku takkan korbankan masa tidur semata untuk menaip diblog hahahaha so sampai disini dulu.

Ada rezeki, panjang umur-- aku menaip lagi hoccayh! (ececeh)

So goodbye everyone!

P/s : aku tak double check pun utk typo. Menaip menggunakan handphone-- byk dugaan bila jari gegemuk ni hahahaha.

P/s/s : alang-alang dah terlanjur menulis ni, meh aku kenalkan dgn seorang kwn aku ni. Nama dia-- Apkaroy.

So everyone please say 'hiii' to him :P

(please noted that this second 'p/s/s' was wrote by me but after being forced by him) --'

Till then. Take care!

No comments: